Contact

Raadhuis helpt u graag verder.

Stel geheel vrijblijvend uw vraag via ons contactformulier of neem persoonlijk contact met één van onze adviseurs via onderstaand contactgegevens.

 

Raadhuis streeft ernaar zo juist en spoedig mogelijk uw vraag te beantwoorden.

Contactgegevens

RAADHUIS
Korhoenlaan 5,
3136 ST, Vlaardingen

Stel hier uw vraag

  Raadhuis adviseurs

  Wim Allaart

  Wim Allaart is een ervaren Financial en adviseur. In zijn werkzame jaren als (advies-)accountant bij VB-Deloitte, haalde hij al veel voldoening uit zijn werkzaamheden in de zorgsector. Tegenwoordig geven zijn controlerende werkzaamheden als extern accountant in combinatie met het uitvoeren van projecten in de zorgsector hem steeds weer voldoening.

  Drs. Simon M.P. Jongepier ​

  Simon Jongepier is een ervaren registeraccountant, concern controller, en financieel consultant. Hij is tijdens zijn carrière werkzaam geweest voor o.a. PWC, VB-Deloitte en de gemeentelijke overheid. De laatste jaren is hij intensief betrokken bij vraagstukken op het snijvlak van overheid en gezondheidszorg. Daarbij is hij ook actief op het gebied van de vaktechniek.

  Henk Möhlmann ​

  Henk Möhlmann is een energieke en resultaatgerichte adviseur, directeur en bestuurder. Hij ziet en benut kansen en denkt ‘out of the box’. Is toegankelijk op alle niveaus. En in staat mensen in positie te brengen en vertrouwen te geven. Henk heeft veel aandacht voor de relatie en een goed gevoel voor verhoudingen.  

  Giljam Lokerse

  Giljam is oud-vennoot en ex-voorzitter van de Health Care & Lifescience Industry Group van Deloitte. Na Deloitte is hij actief als interim bestuurder, toezichthouder en adviseur. Tijdens zijn loopbaan bij Deloitte, heeft hij leiding mogen geven aan de gezondheidszorg-groep in heel Europa. Vanuit deze voormalige positie beschikt Giljam over een breed (inter)nationaal netwerk van deskundigen. Giljam gelooft in netwerksamenwerking tussen verschillende disciplines en sectoren.

  Rob van Staveren​

  Rob van Staveren is een gedreven adviseur en projectleider, met veel ervaring in de eerste lijn en het krachtenvelden op de grenzen van de eerste lijn. Hij ziet altijd kansen en mogelijkheden en ook de wegen om die kansen te verzilveren. Hij heeft oog voor de situationele context en vooral voor de rol en positie van de mensen daarin.